2014. május 8.

Szórakoztató személyiségteszt! - Válassz egy szemet , és nézd meg, hogy mit árul el!







 Egy szem nagyon összetett, szép és érdekes. A szem szimbolizálja a tisztaságot, a fókuszt és a célt. Az alábbi szemek közül amelyikhez vonzódsz, egy kicsit feltár a személyiségedből. Válaszd ki azt a szemet, amelyik a legjobban tetszik, hogy többet megtudj magadról.

Ez egy szórakoztató személyiségteszt. Melyik szemhez vonzódsz? Egynél többet is választhatsz, ha vonzónak találod.

Ha az 1-es szemhez vonzódsz, akkor mélyen nyitott vagy. Te vagy az a fajta személy, aki szinte bárkit szívesen lát az életében és a szívében. Úgy hiszed, hogy jobb kockázatot vállalni, mint elzárni magad a világtól. Nem mutatod meg a világnak a félelmeidet és a bizonytalanságodat. Azt hiszed, hogy a problémáiddal bizalmasan kell foglalkoznod. Megpróbálsz teljesen másokért lenni még akkor is, ha ez belül fáj.

Ha a 2-es szemet választottad, akkor mélyen lelkiismeretes vagy. Te vagy az a fajta ember, aki mindig keresi, hogyan keltsen jó benyomást, és tegye a helyes dolgot. Azt hiszed, hogy a tetteid nagy változást okoznak mások életében, nem számít, hogy milyen nagyok vagy kicsik. Nem mutatod a világnak, hogy milyen nyugtalan és ideges vagy. Sok nyomorúságot és igazságtalanságot látsz, amit megtartasz magadnak. Az iránt vagy elkötelezett, hogy a lehető legjobb ember légy. Ez a legkevesebb, amit az időddel megtehetsz ezen a bolygón.

Ha a 3-as szemet választottad, akkor mélyen legbelül megkínoztak. Te vagy az a fajta személy, akinek nagyon viharos múltja van, és még a mai napig is hatással van rád. Nem tudsz segíteni, csak azt gondolni, hogy az élet valami elég beteg kozmikus vicc. Megpróbálod megtalálni a békét, ​​ahol csak lehet. Nem mutatod meg a világnak a legsötétebb gondolataidat. Sok mindent elviselsz, és megtartod magadnak. A kilátásaid időnként meglepően naposak. Szakértő vagy abban, hogy összeszedd magad, ha elbuksz.

Ha a 4-as szemet választottad, akkor mélyen filozofikus vagy. Te vagy az a fajta ember, aki valószínűleg túlgondol mindent és bármit. Szeretnéd megtudni a dolgok mélyebb jelentését. Annyira belemerülsz a gondolataidba, hogy néha nehéz megmondanod, fent vagy lent. Nem mutatod meg a világnak, hogy milyen bizonytalan vagy mindennel kapcsolatban. Lehet, hogy rájössz a dolgok lényegére, de még mindig magabiztos vagy. Egy kirakósnak látod az életet, és szeretsz játszani a darabjaival, amíg nem illenek össze. Lehet, hogy soha nem fogod fel az egész jelentését, és ez rendben van.

Ha az 5-ös szemet választottad, akkor mélyen titokzatos vagy. Te vagy az a fajta ember, aki nem tudja saját magát kiszámítani, sok szerencsét annak, aki azt tervezi, hogy megpróbálja. Sok ellentmondás keveredik benned, és a hangulatod naponta változik. Egyszer csak azon kapod magad, hogy valaki mássá változtál. Nem mutatsz a világnak túl sokat magadról. A kevés szó, és a megtévesztő tettek embere vagy. Jobban szeretsz figyelni és az embereket megismerni, mielőtt közbeszólsz. Csak olyan dolgokat mondasz, amikben biztos vagy.

Ha a 6-os szemet választottad, akkor mélyen érzékeny vagy. Te vagy az a fajta személy, aki észrevesz mindent és nem felejt semmit. Nagyon összhangban vagy a világgal. Mélyen érzel, és néha a legostobább dolgok is hatással vannak rád. Könnyen kihozzák belőled a nevetést vagy a könnyeket. Nem mutatod a világnak, hogy milyen törékeny vagy. Helyette az embereknek megmutatod, hogy milyen éleselméjű tudsz lenni. Jó vagy abban, hogy kiszámítod, hogy mi fog történni az életedben. Te vagy gyakran az első, aki látja, ami jön.

Ha a 7-es szemet választottad, akkor mélyen belül tüzes vagy. Te vagy az a fajta ember, aki mindig energikus és szenvedélyes. Nincs benned semmi kifinomult... soha. Hajlasz arra, hogy szeress vagy utálj mindent. Van egy csomó véleményed, és gyorsan döntesz. Nem mutatod a világnak, hogy nyugtalan vagy. Rengeteg energiád van, és túl sok belőle azt jelenti, hogy elég ideges lehetsz. Számodra minden nagyon magas tétet jelent. Nem tudsz segíteni, de létrehozol egy drámát a fejedben.

Ha a 8-as szemet választottad, akkor mélyen belül különc vagy. Te vagy az a fajta ember, akinek szokatlan érdeklődései, hiedelmei és szokásai vannak. Mindig is egy kicsit különc voltál. Nem nagyon érdekelnek a szabályok és hagyományok. Utad során megteszel dolgokat, és hagyod, hogy a szilánkok hulljanak, ahol csak lehet. Megmutatsz a világnak mindent magadról. Nincs semmi rejtenivalód, és csak nevetsz azokon, akik megítélnek téged. Azt szeretnéd, hogy mindenki jobban hasonlítson rád. Sok öröm számodra  nonkonformistának lenni.

Ha a 9-es szemet választottad, akkor mélyen intuitív vagy. Te vagy az a fajta ember, aki nagyon jól megért más embereket és a világot. Sok mindent meg tudsz mondani mások arckifejezéséből vagy a hangszínéből. És mindig tudod, hogy mikor hazudnak. Pontosan azt mutatod a világnak, amit mutatni akarsz. Amellett, hogy jól olvasol az emberekben, azt is tudod, hogy mások hogyan olvasnak benned. Tudod, hogy mikor manipulálnak téged, és azt is tudod, hogyan kell manipulálni valakit, ha szükséges. Bár általában nem folyamodsz ehhez!

Forrás: Újvilágtudat















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése