2016. december 14.

Melitta utazása - Egy királynő és egy szegény asszony szeretet leckéi






 REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA


 Melitta utazása - Egy királynő és egy szegény asszony szeretet leckéi



13. század - Írország, Skócia területe


Érdekes, hogy az utaztatás előtt épp arról beszélgettünk Melittával, hogy az emberek mennyire magukon hordozzák az előző életek nyomait.
Belőle például sugárzott egy arisztokrata lét. Ahogy ezt kimondtam, helyesbítettem, inkább olyan hercegnős energiára hasonlított. :) Mondta, hogy á biztos nem, bár már többen is mondták neki...


Utazása első felvonásában meglátta magát egy 35 év körüli nőként, sugárzott belőle a jóság, a kedvesség, a bölcsesség és a szeretet. Láttam magam előtt, ahogy mesélt róla, csodálatos nő volt! Ahogy most is az. :) ;-)
Uralkodó volt, királynő. Mikor a férjéről kérdeztem, az emlékekkel folyni kezdtek a könnyei is: "ő már nem él, elesett a csatában, nem tért vissza a seregével". Nagyon jóságos király volt, kedves és önfeláldozó.


(folytatás lentebb)



Érzékelte, hogy van 2 gyermekük, de valamiért mindig csak a kisfiút látta, a lányt nem, talán már pici korában elhunyt.

Nem volt szoros viszonya a fiával, távolinak érezte, dadusok nevelték, az uralkodónak nem illett érzelgősködni és túlzottan belefolyni a gyermeknevelésbe.
A királynő erőt sugárzó tartása mögött mélyen hatalmas érzések, rengeteg szeretet és fájdalom rejtőzött, nem mutathatta ki, mélyre kellett zárnia és úgy tűnik sikerült is... pár száz évre. Neki példát kellett mutatnia.

Jelenlegi életében G-vel volt párkapcsolata, de pár hónapja olyan se veled, se nélküled szakaszba lépett a kapcsolatuk.
Felismerte G. lelkét az akkori férjében, "szövetségesében", a királyban, kisfiában pedig azt a nőt, aki jelenleg az édesanyja. Azt mondta, már érti az anyukája erős ragaszkodását.

Az egyik dadust nagyon közel érezte magához, szinte barátnők voltak, sosem éreztette vele a "rangbeli" különbséget.
Mikor ebben a dadusban felismerte jelenlegi egyik legjobb barátnőjét, újra meghatódott a szeretettől. :)


A királynő énje azt üzente mostani énjének, hogy merje az érzéseit jobban kimutatni, vállalja fel azokat. Ő pedig csak annyit válaszolt: köszönöm. :) Természetesen előtte megölelgette és megszeretgette a gyógyító aranyfényben.






15. század környéke - Németország


A következő élet első felvillanásaként egy 40 év körüli nőt látott meg, aki öregebbnek nézett ki a koránál, hiszen meggyötörte az élet. Mély szegénységben élt, rongyos ruha volt rajta, egy vízzel teli vödör volt a kezében. A várostól távol, egy kis faluban élt a férjével, egyáltalán nem sugároztak pozitív energiákat.
Gyermekük nem született, úgy érzékelte bár teherbe esett korábban, de elvetélt.

Férje barkácsolt, kézműves volt, de nem ismerték el, nem volt sikeres, ezért bánatát alkoholba fojtotta. Mikor ivott agresszívvé változott és gyakran verte a feleségét.
Egy idő után a nő elhitte, hogy ő is rossz, bűntudata volt, valahol mélyen azt érezte, megérdemelte a bántásokat.

Melitta szörnyülködve nézte hogyan éltek. A szegénység ellenére még élhettek volna nyugodt, boldog életet, megbecsülhették volna azt, ami van és egymást is, de akkori tudatállapotával ezt nem látta, inkább mindig csak panaszkodott és kesergett. A férjében itt is felismerte jelenlegi szerelmét, G.-t. Enyhébb formában, de sok tulajdonságát vélte felfedezni a mostani G-ben is.

Próbáltunk a bűntudat programja után kutatni, gyógyítani és gyanítottuk az utaztatás előtt is, hogy voltak "bántások" egymás felé. Jó pár ilyen élet lehetett...ahogy ez lenni szokott..

Úgy érezte nem tud megbocsátani a férjének a bántásokért, és magának sem, nem látott bennük semmi "szépet" és szerethetőt. Ekkor próbáltam emlékeztetni pár dologra, pl. hogy magasabbról nézze az angyali szemével és megláthatja bennük a szeretetet, cserélje ki az emlékeket egy boldog, sikeres élet emlékére, ahogy most is látja magukban, hogy milyenné szeretnének válni, milyen csodálatos lelkek és ők is csak szeretetre vágynak és vágytak. Az önszeretetlenségtől és persze bizonyára már korábbi sérülések, családi minták miatt válhattak ilyenné.
Majd gyógyító aranyfényben gyógyító ölelések hatására megszépültek és közelebb kerültek a megbocsátáshoz, oldódott a harag és a bűntudat. :)



Ebben az életben sem sikerült kimutatniuk és megélniük a szeretetet, a feladat továbbra is adott...csak már sokkal tudatosabban :)

Kiskora óta jelen van benne egy félelem, miszerint neki majd nem lehet gyermeke. Egyik látott életben sem jött össze úgymond a gyermeknevelés...talán lehet összefüggés...



További kérdések Melitta lelkéhez

Leszületendő gyermekeink lelke

Az utazás előtt szóba került, hogy esetleg a gyermeke lelke már itt lehet-e vele, aki majd le akar hozzá születni. Ugyanolyan különös bizsergést éreztünk, ahogy erre a kérdésre koncentráltunk, ezért megkérdeztem az utaztatás alatt is, hiszen ilyenkor mindenki "látó". :) Látta egy kisfiúnak a lelkét, aki vele van, tudta, hogy ő lesz a fia majd, két lehetséges dátumot is kapott tőle, a nevét még nem árulta el. :) Kedves, nyugis, bölcs energiája van a fiúnak.

Megkérdeztem, hogy az én majdani gyermekem lelke itt van-e velem. Látott egy kislányt a jobb oldalamon, azt mondta szokta kopogtatni a jobb vállamat. :) Kérdeztem mikor akar leszületni, azt mondta, ne kíváncsiskodjak, aztán végül elárulta hány éves leszek akkor, de lehet, hogy csak mondott valamit. :D
Sokat mosolygott Melitta, miközben figyelte a "kislányomat". :) Vidám, cserfes, vicces léleknek érzékelte, próbálta összefoglalni egy szóval és ez jött: huncut kislány. :)
Nem ő volt az első, akitől kérdeztem a gyermekem lelkéről, eddig mindenki a huncut szót használta legfőbb jellemvonásként, aki "látta". :)

Atlantisz

Csak röviden néztünk be ide: mindenki békésen tette a dolgát, de érezte, hogy valami robbanni készül benne és mindenki másban is. Újfajta tapasztalásra vágytak, majd megteremtették...az egóval és a félelmek megjelenésével elindították az új "játékot", ami azóta is tart. :)



Írta és az utaztatást vezette: Dr. Dankó Szilvia (Daisy) 2016.
Képek: Pinterest



További történetek:
Információk, cikkek a reinkarnációról:
Reinkarnációs utaztatás és tanácsadás - információk és bejelentkezés:


Ez a tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése