REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA

 
 Reinkarnációs utaztatásaim naplója - Bevezetés


Különös érzékelni a reinkarnációs utaztatásban lévő ember energiáját és külön a lélek energiáját.
Mikor lefekszik az illető, az első pár percben még érzek körülötte zavaros energiákat, majd egyszercsak hirtelen beköszönt a békés csend. Valami kikapcsol...
Cikk olvasása

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/08/reinkarnacios-utaztatasaim-naploja.html

Brigi utazása az indiános előző életébe - 1. bejegyzés

 "...A másik törzsben meglátott egy fiút, aki nagyon vonzotta, így írta le: "összeakadt a szemünk", szinte világított a szeme számomra." Évek múlva, mikor ez a fiú már a férje lett, támadások érték a törzset. Néhányan útnak indultak, hogy keressenek a törzs számára új és biztonságos lakóhelyet, köztük volt a férje is. Ő magát ekkor állapotosként érzékelte. ..."
Bejegyzés olvasása

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/10/brigi-utazasa-az-indianos-elozo-eletebe.html"...Edit korábbi utaztatásai alkalmával már egy kis betekintést nyertünk egy középkori életébe, ahol férfiként élt. Mintha ez az élet lett volna az, ami jelenleg számára a legfontosabb üzenet és legerősebb "oldanivaló".
A vezetett meditációm szövegétől eltérően mindig mást látott, egy függőleges korláton ereszkedett lefelé, nagyon mélyre és a sötétségbe. ..."
Bejegyzés olvasása

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/11/szabadulas-egy-600-eves-tehertol.html


Zsófi 12. századi indiános élete férfiként - ikerláng utazás - 3. bejegyzés

"...Zsófi utazása azzal kezdődött, hogy meglátott egy sötét, hosszú hajú 25 év körüli lányt egy tó partján állva.
Hirtelen azt gondoltam, önmagát látta meg ebben az életében, de váratlanul kitörtek belőle a könnyek és azt mondta: "hogy mennyire szeretem ezt a lányt!"..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/11/ikerlang-zsofi-12-szazadi-indianos.html

Ildikó reinkarnációs utazása - Azok a régi horvát életek...és egy kis Atlantisz - 4. bejegyzés

Ildikó írásban összegezte az utaztatásán tapasztaltakat: 
"... Férjhez mentem és sok gyermekem született. Ott éltem a faluban a családommal, ahol felnőttem, és a gyógynövények ismerete által gyógyítottam a faluban élő embereket, ha hozzám fordultak segítségért. 

Amikor járvány ütött ki a faluban, a férjemmel együtt igyekeztünk segíteni az embereknek, én a gyógyító tudásommal a betegeknek, ő pedig a családtagoknak szeretettel, megértéssel, támogatással. 

Úgy éreztem, az akkori férjem az elsődleges lelki társam, az ikerlelkem. ..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/12/ildiko-reinkarnacios-utazasa-azok-regi.html

Melitta utazása - Egy királynő és egy szegény asszony szeretet leckéi - 5. bejegyzés

"... Nem volt szoros viszonya a fiával, távolinak érezte, dadusok nevelték, az uralkodónak nem illett érzelgősködni és túlzottan belefolyni a gyermeknevelésbe.
A királynő erőt sugárzó tartása mögött mélyen hatalmas érzések, rengeteg szeretet és fájdalom rejtőzött, nem mutathatta ki, mélyre kellett zárnia és úgy tűnik sikerült is... pár száz évre. ..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/12/melitta-utazasa-egy-kiralyno-es-egy.html

Hajni utazása - huszár élet, szerelmek, Atlantisz, szellem ikertesó fénybe segítése 
 ...na és egy kis galaktikus találkozás ;-) - 6. bejegyzés

Hajni írásban összegezte tapasztalatait, a tartalomból:
 1822 - Miklós, a magyar huszár 
1600-as évek - "halálos szerelem"
1700-as évek - Életeken átívelő szerelem
 Betekintés Atlantiszba 
 Szellempuszi egy Hajnit "megszálló" lélektől, az ikertestvérétől :)
 Marek egy másik galaxisból, aki a bal vállamon "lakott"

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/12/hajni-utazasa-huszar-elet-szerelmek.html

"Klári párkapcsolati problémái miatt jelentkezett reinkarnációs utazásra.
25 éve él házasságban, a férje iránti vonzalom mellett már az első találkozásuk óta érez egyfajta megmagyarázhatatlan taszítást is. ...
Klári gyanakvó, túl bizalmatlan és féltékeny, még akkor is, ha tudja, nincs rá oka, bár bevallása szerint az évek alatt már sokat fejlődött ezen a téren. ...
Olyan érzése van, mintha férje korábbi életeik során sokat bántotta volna, és ő tudat alatt ezért akar bosszút állni. A férj pedig ösztönösen a bocsánatkérő, aki mintha jóvá akarná tenni korábbi "bűneit". ..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/01/klari-utazasa-feltekenyseg-bantasok.html


"... Hirtelen egy 35-40 év körüli, meggyötört asszonyt látott meg, Eva-nak hívták. Kérdeztem mi gyötörte így meg? Azt válaszolta: "én".
A férje volt ebben az életben, hatalmas egóval, nem túl kedves stílussal, ahogy ő fogalmazott: "te jó ég, mekkora bunkó voltam." ..." 

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/02/anyai-osztonok-par-szaz-ev-tavlatabol.html

"...  Az egész utazásban minden jó, de a legjobb a Fény. Ahogy pulzál, ahogy vezet, ahogy gyógyít az energiája, ahogy feltölt és hogy rájöttem a csatornára csatlakozni vezető nélkül, azt hiszem ez a Teljesség egy része. Már adni is merek belőle, vadidegeneken tesztelem, hogy hatok. ..."
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/03/leticia-utaztam-ujra-de-jo-cimu.html

"Viola az ikerlángja miatt szeretett volna utazni.
A "kezdetekről" kérdeztem mindenféle elvárás nélkül, hol és hogyan kezdődött a történetük. Nézzük, hová jutunk:
Viola szárnyas lényeket lát, vagyis egy lényt két szárnnyal és két fejjel. Nincsenek kezei és lábai vagy bármi olyan, ami az emberre hasonlít.
A szárnyak néhol áttetszőek, ahol pedig nem, ott "kékes".
A két fej, az arcok hasonlítanak a mostani arcukhoz, az ikerláng és az ő arcához. ..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/03/viola-utazasa-lelekparok-ketfeju.html


"Erika nemrég veszítette el kisfiát. Annak reményében keresett meg, hátha az utaztatás által választ kap a kérdéseire: Vajon kisfia a halálával egy karmikus adósságot törlesztett? Ezt tényleg így tervezte, eddig akart élni?"

https://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/07/egy-edesapa-latogatasa-mennybol.html
 
Anett utazása - Első találkozás az ikerlánggal - 12. bejegyzés 

Anett maga írta le találkozásunk történetét, felismeréseit és reinkarnációs utazásának tapasztalatait...:
 "Jött egy alak... egy férfi alak. Nem látszódott belőle semmi. Aztán hirtelen „fájni” kezdett a karom, erős bizsergést éreztem a nyakamban. Az alak szomorú volt. Éreztem. Nem akart beszélni velem, Szilvia tanácsára megfogtam a kezét, úgy megnyugodott. ..."
Bejegyzés olvasása

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/08/anett-utazasa-elso-talalkozas-az.htmlReinkarnációs utazáson résztvevők tapasztalat megosztásai:"Az utazás óta sokkal energikusabbnak és életvidámabbnak érzem magam, és valahogy sokkal erősebb a hitem abban, hogy a középpontomban tudok maradni, ahol nyugalom van!
Hálásan köszönöm! ❤
Ildikó"


"A reinkarnációs utazás maga a csoda, és köszönettel tartozom Neked, hogy a közvetlenségeddel, angyali energiáiddal segítettél ezt a csodát átélni! ❤ Hobbi szinten jó néhány éve foglalkozom karma asztrológiával, így nagy vonalakban ismertem már a korábbi életeimből hozott energiákat, megoldandó feladatokat. Az utaztatás  során azonban konkrétan megéltem, átéltem a másik életbeli érzéseket, ami egy meglehetősen fájdalmas tapasztalás volt. Filmként láttam az életem, és ehhez társultak az érzések. Amikor megláttam "önmagam", még intenzívebben törtek rám az akkori életem érzelmei, és a könnyekkel együtt feltörtek az emlékek a tudatalattimból. Nagyon sok, eddig érthetetlen dologra megkaptam a választ, már értem a párhuzamot az akkori és a mostani énem, életem között. Az utaztatás hatása most, egy hét távlatából is érezhető még; azóta is előfordult, hogy a tisztító könnyek egy bevillanó kép hatására feltörtek, és azt gondolom, ez még így lesz egy ideig. Ami nagyon érdekes: az utaztatás során nem csak, hogy tudtam, hogy önmagamat látom, de éreztem is, hogy akit látok, az én vagyok, egy korábbi életben, másik testben. Fájdalmas, ugyanakkor csodálatos felismerésben volt részem. ❤ A szívem mélyén igazából nem is csodálkozom, hiszen a lélek "emlékszik", és nem is lehetett másképp, annyira világos és egyértelmű. A tudatom viszont még mindig emészti, hogy ki voltam, mielőtt megszülettem '76-ban...egy önbizalomhiánytól szenvedő, magányos, szeretetre éhes lélek, akit a világ csodált...
Az utazás alatt végig biztonságban éreztem magam, tudtam, hogy szakértő kezek között vagyok, és izgalommal vártam, mi fog történni. Tudtam, hogy csak annyit fogok megtudni, amennyit megtudhatok, amennyit a lelkem látni enged.
Köszönöm ezt a csodálatos élményt! ❤
M"


A reinkarnációs utaztatáson érzett, látott és hallott tapasztalataim elindítottak bennem valami csodálatos változást. Sok mindenre rávilágított és sok mindenben megerősített.
Egyre jobban vagyok nap, mint nap, ezért gyakran eszembe jutsz és tudom, hogy ezt nagyrészt Neked és a reinkarnációs meditációnak köszönhetem. Hála érte ezerszer is!
Sok gyógyítóval, jóssal és mesterrel találkoztam már, de te igazán hiteles és tehetséges vagy! Köszönöm!
K. L.


Eléggé izgultam az utaztatás előtt, de a közvetlenségedtől gyorsan feloldódtam.
Nagyon görcsös és feszengő vagyok, meglepetésemre mégis sikerült ellazulnom a meditáció során. Előző életbe nem, csak a gyermekkoromba sikerült utazni, hiszen a problémáim okai itt voltak elrejtve. Amint peregtek a képek kiskoromból, a családomról, eseményekről, emlékeztem mennyire szomorú voltam akkoriban, hiszen nagyon szegények voltunk, nem éreztem, hogy bárki is szeretne, és az iskolában is mindig csúfoltak. Az aranyfényben képes voltam olyan szeretettel átölelni a szüleimet, mint még soha, és éreztem végre az ő szeretetüket is. Férfi létemre sírtam a gyönyörűségtől, pedig már hosszú évek óta nem sikerült sírnom, még egy közeli családtag temetésén sem! Köszönöm az élményt és a segítséget!
H. Viktor


Már jó ideje szerettem volna kipróbálni a reinkarnációs visszavezetést, és nagyon örülök, hogy megtettem. Betekintettem több előző életembe is, nagyon érdekes volt magam más testekben és régi korokban látni. Megértettem mi a célom ebben az életemben, mi gátolt eddig és honnan eredt ez a probléma. Sikerült megbocsátanom régi énjeimnek és szeretettel átölelni őket. Azóta másként tekintek magamra és az egész életre, sokkal több a szeretet bennem, és ezt nagyon köszönöm Neked, igazán hálás vagyok!
T. Bea


Azért próbáltam ki az utaztatást, mert egy régi szerelmemet képtelen voltam elengedni hosszú évek óta és ez egyre jobban nyomasztott. Láttam magunkat a meditáció során, eleinte nagyon távolságtartóak voltunk, de Szilvi szép lassan közel vezetett bennünket egymáshoz, majd beléptünk együtt egy arany színű fénybe, ahol hosszasan átöleltük egymást. Csodálatos volt, hihetetlen erőket és energiákat éreztem, folyt a könnyem közben és éreztem ahogy egy hatalmas fájdalom gombóc hagyja el a mellkasomat. A lelkünk üzeneteit közvetítettem és mélyen megértettem, hogy valójában nem tudunk senkit elveszíteni, hiszen a szeretet örökké és mindenen túl összeköt bennünket, elmondhatatlan élmény volt ezt átélni! Azóta szeretettel gondolok a fiúra és nem érzem már a sokáig cipelt fájdalmat vele kapcsolatban!! Nagyon köszönöm, csak ajánlani tudom mindenkinek!
M. Anna


Sok éve bennem volt már a vágy, hogy kipróbáljam a reinkarnációs utazást, de úgy tűnik most jött el az ideje. Félénk vagyok, távolságtartó, nehezen engedek magamhoz bárkit is, és ez a párkapcsolataimra nyomja rá legfőképpen a bélyeget. Mindent megtettem már, de képtelen voltam egy határnál tovább nyitni a szívem. Háromszor vettem részt reinkarnációs meditáción és kiderült, hogy több életemben hirtelen veszítettem el a nagy szerelmemet, és mindig megfogadtam, nem nyitok más felé, egyedül őt fogom szeretni örökké, majd tényleg egyedül éltem le az életeimet. Kiderült, hogy ez a nagy szerelem jelen van a mostani életemben is barátként. Egy ideje éreztük, hogy kezd kicsit több lenni, mint barátság, amitől megijedtem és megszakítottam vele a kapcsolatot. Az utaztatások hatására érezhetően sok blokktól szabadultam meg, egyre bátrabban merek nyitni az érzelmek és a barátom felé is, aminek ő különösen örül. Fura így "nagyban" átlátni és megérteni, hogy valójában tényleg nem veszíthetünk el senkit.
Sz. Kati

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése