2015. június 14.

4 jel, hogy nem ez az első életed a Földön







A reinkarnáció az a spirituális hit, hogy a lélek a halál pillanatában elhagyja a fizikai testet, majd újra belép egy másik fizikai testbe, miután egy rövid időt eltöltött a szellemvilágban. Vannak, akik azért jönnek vissza, hogy enyhítsenek a karmájukon, mások azért, hogy továbbfejlesszék a lelküket, megint mások abból a célból, hogy szolgáljanak, és másokat segítsenek a fejlődésben.




Hogyan lehet megmondani, hogy már éltél ezelőtt a múltban? Különböző módjai vannak, hogy megtudd, éltél-e korábban a Földön. Meglátogathatsz egy hipnoterapeutát, és kaphatsz egy elmúlt élet regressziót, meditálhatsz, és intuitív módon megérezheted, hogy már éltél korábban, vagy fontolóra veheted személyiséged néhány jellemzőjét, melyek arra engednek következtetni, hogy már éltél itt ezelőtt.

Minden bizonnyal ez a helyzet, és rendelkezel azokkal a tulajdonságokkal, melyek elég egyetemes módon jelzik, ha valaki már nem egy fiatal lélek. Íme 4 jel, hogy nem ez az első földi életed:


1. Jól olvasol az emberekben

Egészen fiatal korod óta képes vagy rá, hogy olvass az emberekben. Ha csak nézel valakit, vagy pár percre kölcsönhatásba kerültök, képes vagy felismerni személyiségének vonásait, és az életmódját. Ez majdnem olyan, mintha lenne egy szoftvered, amely lehetővé teszi, hogy körülnézz, és letöltsd más lelkek információit. Ez azért van, mert ennek az embernek egy előző életedben láttad már az archetípusát, és ismered az általános viselkedési és pszichológiai mintáját. Lelked története során több ezer emberrel kerültél kölcsönhatásba, így igazából nincs olyan archetípus, mellyel ne álltál volna kapcsolatban.

Ez nem jelenti, hogy ítélkező vagy, csupán azt, hogy megfigyeled őket. Magadra ismerhetsz társadalmi összejöveteleken vagy olyan eseményeken, ahol körülnézhetsz, miközben vizsgálgatod az embereket. Figyeled az embereket, ahogy kölcsönhatásba lépnek egymással, és az energiacserét, ahogy beszélgetnek. Valószínűleg sokkal kényelmesebben érzed magad távoli megfigyelőként, mint például résztvevőként. Ez természetes érzés a számodra.

Mivel rendelkezel az emberekben való olvasás képességével, ez egy tökéletes detektor a számodra. Ha valaki  hazudik neked, azt is tudod. Észreveszed a szétválást a szemükben, a váltást az energiamezőjükben, és annak megváltozását, ahogy kiejtik a szavakat. Sokszor átmentél már hasonlón korábban, így nem vagy szociálisan naiv, még akkor sem, ha nem volt sok társadalmi kölcsönhatásban részed ebben az életben. Mindig is nehéz volt téged manipulálni, mert belelátsz mások valódi szándékaiba és vágyaiba. Csak jó vagy abban, hogy intuitív módon érzékeld az embereket.


2. Élvezed az elszigeteltséget

Élvezed a magadra szánt időt. Nem azért, mert szeretsz magányos lenni, hanem azért, mert szeretsz egyedül lenni. Elégedett vagy azzal, hogy csak magaddal légy. Ezért inkább egyedül lennél egész éjszaka a csillagok alatt, mint egy buliban valahol, és inkább lennél egyedül egy erdőben egész nap, mint egy bevásárlóközpontban. Ez nem azért van, mert egy remete vagy, hanem azért, mert nincs szükséged társaságra, hogy megerősítsd az önértékelésedet. A saját értéked a magaddal és a szellemiségeddel való kapcsolatodból származik, nem mások általi jóváhagyásból és társadalmi elfogadásból.

Mikor először érkezel ebbe a világba, hajlandó vagy megtanulni, hogyan kell játszani a játékot, és hogy kényelmes életet hozz létre magadnak. Ha sok alkalommal voltál itt korábban, akkor már tudod, hogy ez egy játék, ezért már nem vesződsz azzal, hogy újra megpróbálj játszani.

Még mindig szeretsz kimozdulni, és társaságban lenni, de ez nem ugyanúgy szolgál téged, ahogyan másokat. Már hozzászoktál, hogy emberek vesznek körül, akár évszázadok óta. Tudod, hogy mire számíthatsz. Nap végén a legkielégítőbb dolog számodra, ha békét érzel magadban, mely belülről fakad. Ez vezet a következő ponthoz.


3. Nem illesz bele... tényleg nem illesz bele

Kilógsz, mint egy fájdalmas hüvelykujj, bárhová is mész. Iskola, munkahely, családi összejövetelek. Egész életedben mindig is úgy érezted, hogy nem vagy odaillő. Embernek lenni továbbra is olyan, amit szoknod kell, bár talán sohasem fogod megszokni. "Megfelelően" viselkedni számodra úgy tűnik, hogy egy megerőltető kényszer, és fenntartani egy értelmetlen beszélgetést neked fájdalmas. Nem egészen érted, hogy az emberek miért úgy működnek, ahogyan teszik.

Ez olyan, mintha egy oroszlán egész életében azt hinné, hogy egy birka. Úgy viselkedik, mint egy birka, és úgy gondolkodik, mint egy birka. Miután leélt néhány életet, miközben úgy tett, mint egy birka, rájön, hogy valami sokkal több annál. Felfedezi magát, és túllép birkakorán. Amikor újra visszatér az életbe mint egy birka, úgy érzi, hogy ez nem természetes számára, mert csak szerepet játszik.

Te vagy az egyetlen, aki olyan dolgokról kezd el vitázni, mint a tudatos álom, az állatok jogai és a spiritualitás, miközben mindenki más az időjárásról és a sportról akar beszélni. Néha kezdeményezni fognak beszélgetéseket, mert érdeklődnek vagy izgatottak veled kapcsolatban, de a legtöbbször te vagy az, aki megszakítja a társadalmi szokások filmjét. De ez nem csak egy különbség az érdeklődésedben, ami miatt kilógsz.

A legfontosabb tény az, hogy nem igazán tudod, hogyan kell beilleszkedni. Lehet, hogy korábban már megpróbáltad, és úgy érezted, hogy kényelmetlen számodra, és nem sikerült. És ez rendben is van. Nem érted, hogy egyes emberek hogyan lehetnek boldogok másodpéldányként, és természetellenes számodra, hogy ez legyen a szokásos. Olyan dolgokat cselekedhetsz, melyeket más emberek furcsának fognak nevezni, mint például nyilvánosan meditálsz egy padon valahol, vagy talán leállsz a gépjárműparkolóban, hogy magadba szívd a nap sugarait. Neked az átlagembernél több "furcsa szokásod" van, nem azért, mert megpróbálsz más lenni, hanem mert nem tudod, hogyan kell "normálisnak" lenni.


4. Kifejlett lelked van

Jöhetnek hozzád az emberek tanácsot kérni, bár az is lehet, hogy évtizedekkel fiatalabb vagy náluk. Értékelik a tudásodat, mivel jó adag rálátással és bölcsességgel rendelkezel a korod ellenére. Anélkül, hogy egoistává válnál, úgy tűnik, hogy több megértéssel és univerzális szemponttal rendelkezel az élet kihívásaira, mint az átlagember. Talán ez az, amiért itt vagy, hogy segíts másoknak elérni ugyanezt a helyet.

Éltél néhány életet már itt, így érted az olyan dolgok jelentőségét, mint a türelem, őszinteség és önvizsgálat. Ami sok embernek akár 10 évébe is telhet, hogy ezeket megtanulja, neked csak 1 évbe kerül, mert a lelked már keresztülment mindezeken korábban, és hozzászoktál, hogy felismerd a jeleket. Ha "szívben" kapcsolatba kerülsz valakivel, aki küszködik, természetesnek tűnik számodra, mert majdnem mindig képes vagy nekik segíteni abban, amin keresztülmennek. Ezután is találkozni fogsz különböző viszontagságokkal az életedben, de azokat érettséggel és kiegyensúlyozottsággal fogod megközelíteni. Gyorsan tanulsz, amikor az élet leckéire kerül a sor, és nagyon jól tudsz hallgatni akkor, amikor az élet próbál valamit megmutatni neked magadról.

Őszintén szólva a bölcsesség és a tapasztalat megszerzése az, amit a leginkább értékelsz az életben. Nem igazán foglalkozol a társadalmi státusszal, a hírnévvel, vagy hogy szép, hangulatos fészket rakj magadnak. Arra vágysz, hogy lelkileg nőjj és fejlődj, és hogy másoknak is segíthess, hogy ugyanezt tegyék. Ezt érzed a legtermészetesebbnek és a legkifizetődőbbnek.

Forrás:
Spirit Science and Metaphysics
ujvilagtudat.blogspot.hu



Bővebb információk és bejelentkezés reinkarnációs utaztatásra:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése