REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁS ÉS TANÁCSADÁS


   Előző/Párhuzamos életek megismerése és blokkok oldása vezetett mélymeditációs technikával!Reinkarnációs hipnózis operátor és elemző képesítésemet a Nemzetközi Tudományos Metafizikai Akadémián szereztem.
Egy személyes tapasztalat élménye adta a motivációt ahhoz, hogy az "utaztatással" szívből foglalkozzam.
Az általam alkalmazott módszer indiai tanításokon alapul.


Miért érezhetjük úgy, hogy "utaznunk" kell vagy meg kell ismernünk "előző" életeinket?

Ha úgy érezzük utaznunk kell, akkor a legtöbb esetben Felsőbb Énünk is hasonlóan gondolja, hiszen tudatni szeretne velünk valamit, ezért "vezetődünk" el ilyen információkhoz és utaztatást végző személyhez, ezért érezhetünk erős vonzódást vagy vágyat további életeink megismerésére.

Előfordul, hogy blokkok és problémáink, félelmeink miatt jutunk el ehhez a módszerhez.
Miféle problémák esetén? Ez mindenkinél egyéni, de legtöbbször:
- párkapcsolati
- családi, szülőkkel, rokonokkal kapcsolatos,
- helyszínnel,
- kollégákkal,
- anyagiakkal,
- esetleg valamilyen állattal,
- tárggyal,
- vagy illattal, ízzel, egyéb kézzel nem megfogható dologgal kapcsolatban.

Az utazás eredményeképpen tisztábbá és átláthatóbbá válhatnak az élethelyzetek, azokat felszabadultabban élhetjük meg a későbbiekben, és könnyedebben léphetünk a megoldások és tettek mezejére.


Tévhitek eloszlatása

 A reinkarnációs utazással kapcsolatban rengeteg a tévhit és a félrevezető információ.

Nem regressziós hipnózisról, és nem is tudattalan, álomszerű utazásról beszélünk.
A mély tudatállapotba került személy nem válik zombivá, nem esik össze eszméletlenül és a szobát sem fogja körbelebegni.
Egy meglehetősen kellemes állapotba kerül, amely akár a nap során spontán is megtörténhet. Ilyen tudatélményt élünk meg, amikor ébren álmodozunk vagy pl. a jóga, az agykontroll vagy hasonló meditációs technikák is hasonló állapotba juttathatnak.
Érzékeljük a körülöttünk történő dolgokat, ugyanakkor fizikailag és érzelmileg egyaránt el vagyunk lazulva.


Az utazás menete

Beszélgetést és egymásra hangolódást követően az utazás energetikai tisztítással és relaxációval kezdődik.

Fontos információ, hogy kizárólag olyan más életbeli képek, érzések jönnek elő, amelyekre az illető lelkileg, szellemileg fel van készülve.
Ha a tudatalatti nem szeretné, akkor nem fog láttatni és betekintést engedni.
Egy ilyen vezetett, hipnózis nélküli, de rendkívül mély tudatállapotban saját lelkünk, vezetőnk, Felsőbb Énünk adja meg a válaszokat. Ennek módja egyénenként eltérő lehet, érkezhet gondolatként, képekben, belső hang formájában vagy érzések útján, tehát bármelyik érzékszerven keresztül.

Az utazás során egyszerre tapasztaljuk meg a "látott" élet érzéseit, gondolatait, miközben halljuk közben a környezetünkben lévő zajokat, tudatában vagyunk testünknek és képesek vagyunk beszélni, reagálni, kérdezni.
 A végén mintha egy mély, pihentető álomból ébrednénk.

Gyakran felmerülő kérdések

Megoldódnak a problémáim?
Blokkok, félelmek feloldódása és ezáltal a lélek gyógyulása az igazsággal történő találkozás következtében jöhet létre.
Előfordulhat, hogy több alkalom is javasoltnak tűnhet a problémáktól és tapasztaltaktól függően.

Bármit meg fogok tenni, amit a vezetett eljárás közben kérnek tőlem?
Bármit azért nem. A tudatalatti nem engedné, hogy olyan dolgokat vigyünk véghez, ami egyébként az etika vagy a morális hitvallásával ellenkezik.

Előfordulhat, hogy ebben a mély tudatállapotban maradok?
Semmiképpen. Ha esetleg az utaztató kihagyná a felébresztés mozzanatát, az egyén hamarosan az álom természetes állapotába kerülne át, ami végül is kihozná őt ebből a tudatállapotból, amikor természetes módon felébred.

Mindenki részt vehet?
Majdnem mindenki, igen! Ha valaki képes koncentrálni és ellazulni, és engedi magát "utazni", követi a vezetett meditációban elhangzottakat, akkor nagy eséllyel sikeres lesz az utazás.

Adódhatnak olyan esetek is, amikor a bevezető beszélgetés során kiderül, hogy nincs is szükség utazásra, más módszerek is eredményesek lehetnek.

Az utazást megelőző 24 órában tilos bármilyen tudatmódosító szer használata: drogok, alkohol és minden olyan gyógyszer, ami nyugtatót, vagy morfinszármazékot tartalmaz.  Ajánlatos kipihenten és könnyedén megétkezve érkezni a megfelelő energiaszint fenntartása érdekében. Célszerű gondoskodni kényelmes ruházatról és táplálékról. Korhatár: 18 év

Fogok arra emlékezni, ami az utazás közben történt?
Igen, hiszen teljesen tudatában van az utazó a körülötte történteknek.


Időtartama: 3 óra (maximum) alkalmanként

Ára13.000 Ft / alkalomHelyszínek:

Kizárólag előzetes bejelentkezéssel mindegyik helyszínen!

Budapesten (VI., IX. kerület)

- Lelked Tükre Stúdió, VI. ker. Budapest, Csengery u. 64. 1. em. 6., 13-as kapucsengő

- Inspirál Stúdió, Budapest IX. ker. Páva utca 6. II/2.
 (Páva u. / Mester u. sarok)


Pest megye (Taksony, Dunaharaszti, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Gyömrő és mindezek környékén is megoldható)

Debrecen (Előjegyzéssel, havi kb. 1 alkalommal) 2017. szeptember 23-24-én!


További helyszín egyeztetés és megállapodás kérdése

Kizárólag előzetes bejelentkezéssel!


Bejelentkezés:
E-mail: aranykapum@gmail.com
Tel.: 06-20-489-1203
Dr. Dankó SzilviaEgyéb információk
Az utazás nem helyettesíti a gyógyászatot, orvosi, pszichiátriai kezeléseket, csak mintegy kiegészítő segítségül szolgálhat.

További információk és cikkek a témával kapcsolatban
 http://daisyaranykapu.blogspot.hu/p/reinkarnacio.html


Mások tapasztalatai:


"Az utazás óta sokkal energikusabbnak és életvidámabbnak érzem magam, és valahogy sokkal erősebb a hitem abban, hogy a középpontomban tudok maradni, ahol nyugalom van!
Hálásan köszönöm! ❤
Ildikó"


"A reinkarnációs utazás maga a csoda, és köszönettel tartozom Neked, hogy a közvetlenségeddel, angyali energiáiddal segítettél ezt a csodát átélni! ❤ Hobbi szinten jó néhány éve foglalkozom karma asztrológiával, így nagy vonalakban ismertem már a korábbi életeimből hozott energiákat, megoldandó feladatokat. Az utaztatás  során azonban konkrétan megéltem, átéltem a másik életbeli érzéseket, ami egy meglehetősen fájdalmas tapasztalás volt. Filmként láttam az életem, és ehhez társultak az érzések. Amikor megláttam "önmagam", még intenzívebben törtek rám az akkori életem érzelmei, és a könnyekkel együtt feltörtek az emlékek a tudatalattimból. Nagyon sok, eddig érthetetlen dologra megkaptam a választ, már értem a párhuzamot az akkori és a mostani énem, életem között. Az utaztatás hatása most, egy hét távlatából is érezhető még; azóta is előfordult, hogy a tisztító könnyek egy bevillanó kép hatására feltörtek, és azt gondolom, ez még így lesz egy ideig. Ami nagyon érdekes: az utaztatás során nem csak, hogy tudtam, hogy önmagamat látom, de éreztem is, hogy akit látok, az én vagyok, egy korábbi életben, másik testben. Fájdalmas, ugyanakkor csodálatos felismerésben volt részem. ❤ A szívem mélyén igazából nem is csodálkozom, hiszen a lélek "emlékszik", és nem is lehetett másképp, annyira világos és egyértelmű. A tudatom viszont még mindig emészti, hogy ki voltam, mielőtt megszülettem '76-ban...egy önbizalomhiánytól szenvedő, magányos, szeretetre éhes lélek, akit a világ csodált...
Az utazás alatt végig biztonságban éreztem magam, tudtam, hogy szakértő kezek között vagyok, és izgalommal vártam, mi fog történni. Tudtam, hogy csak annyit fogok megtudni, amennyit megtudhatok, amennyit a lelkem látni enged.
Köszönöm ezt a csodálatos élményt! ❤
M"


"A reinkarnációs utaztatáson érzett, látott és hallott tapasztalataim elindítottak bennem valami csodálatos változást. Sok mindenre rávilágított és sok mindenben megerősített.
Egyre jobban vagyok nap, mint nap, ezért gyakran eszembe jutsz és tudom, hogy ezt nagyrészt Neked és a reinkarnációs meditációnak köszönhetem. Hála érte ezerszer is!
Sok gyógyítóval, jóssal és mesterrel találkoztam már, de te igazán hiteles és tehetséges vagy! Köszönöm!
K. L."


"Eléggé izgultam az utaztatás előtt, de a közvetlenségedtől gyorsan feloldódtam.
Nagyon görcsös és feszengő vagyok, meglepetésemre mégis sikerült ellazulnom a meditáció során. Előző életbe nem, csak a gyermekkoromba sikerült utazni, hiszen a problémáim okai itt voltak elrejtve. Amint peregtek a képek kiskoromból, a családomról, eseményekről, emlékeztem mennyire szomorú voltam akkoriban, hiszen nagyon szegények voltunk, nem éreztem, hogy bárki is szeretne, és az iskolában is mindig csúfoltak. Az aranyfényben képes voltam olyan szeretettel átölelni a szüleimet, mint még soha, és éreztem végre az ő szeretetüket is. Férfi létemre sírtam a gyönyörűségtől, pedig már hosszú évek óta nem sikerült sírnom, még egy közeli családtag temetésén sem! Köszönöm az élményt és a segítséget!
H. Viktor"


"Már jó ideje szerettem volna kipróbálni a reinkarnációs visszavezetést, és nagyon örülök, hogy megtettem. Betekintettem több előző életembe is, nagyon érdekes volt magam más testekben és régi korokban látni. Megértettem mi a célom ebben az életemben, mi gátolt eddig és honnan eredt ez a probléma. Sikerült megbocsátanom régi énjeimnek és szeretettel átölelni őket. Azóta másként tekintek magamra és az egész életre, sokkal több a szeretet bennem, és ezt nagyon köszönöm Neked, igazán hálás vagyok!
T. Bea"


"Azért próbáltam ki az utaztatást, mert egy régi szerelmemet képtelen voltam elengedni hosszú évek óta és ez egyre jobban nyomasztott. Láttam magunkat a meditáció során, eleinte nagyon távolságtartóak voltunk, de Szilvi szép lassan közel vezetett bennünket egymáshoz, majd beléptünk együtt egy arany színű fénybe, ahol hosszasan átöleltük egymást. Csodálatos volt, hihetetlen erőket és energiákat éreztem, folyt a könnyem közben és éreztem ahogy egy hatalmas fájdalom gombóc hagyja el a mellkasomat. A lelkünk üzeneteit közvetítettem és mélyen megértettem, hogy valójában nem tudunk senkit elveszíteni, hiszen a szeretet örökké és mindenen túl összeköt bennünket, elmondhatatlan élmény volt ezt átélni! Azóta szeretettel gondolok a fiúra és nem érzem már a sokáig cipelt fájdalmat vele kapcsolatban!! Nagyon köszönöm, csak ajánlani tudom mindenkinek!
M. Anna"


"Sok éve bennem volt már a vágy, hogy kipróbáljam a reinkarnációs utazást, de úgy tűnik most jött el az ideje. Félénk vagyok, távolságtartó, nehezen engedek magamhoz bárkit is, és ez a párkapcsolataimra nyomja rá legfőképpen a bélyeget. Mindent megtettem már, de képtelen voltam egy határnál tovább nyitni a szívem. Háromszor vettem részt reinkarnációs meditáción és kiderült, hogy több életemben hirtelen veszítettem el a nagy szerelmemet, és mindig megfogadtam, nem nyitok más felé, egyedül őt fogom szeretni örökké, majd tényleg egyedül éltem le az életeimet. Kiderült, hogy ez a nagy szerelem jelen van a mostani életemben is barátként. Egy ideje éreztük, hogy kezd kicsit több lenni, mint barátság, amitől megijedtem és megszakítottam vele a kapcsolatot. Az utaztatások hatására érezhetően sok blokktól szabadultam meg, egyre bátrabban merek nyitni az érzelmek és a barátom felé is, aminek ő különösen örül. Fura így "nagyban" átlátni és megérteni, hogy valójában tényleg nem veszíthetünk el senkit."
Sz. Kati


Saját tapasztalatom


Még tizenéves kislány koromban volt egy éveken át visszatérő álmom, egy aprócska képrészlet egy házról, benne egy hatalmas lépcsőről és néhány fájdalmas érzésről. Mindig csak ez a pici villanás...majd egy családi nyaralás alkalmával megtörtént a felismerés, elképesztő élmény volt és csoda, hiszen eljutottam abba az épületbe, láttam azt a lépcsőt, amit álmomban is, sőt valahogy a ház minden részletét ismertem, a kertben pedig az a "de rég jártam itt" kellemes érzése fogott el.

Az ezt követő hónapokban a "sors" utamba sodort egy reinkarnációs utaztatót, egy kedves barátomnak köszönhetően elég spontán és váratlan szituációban, de nem volt kérdés, ki szerettem volna próbálni, úgy éreztem, mintha a történet le akart volna záródni, teljessé akart volna kerekedni előttem. 
Hosszú lenne itt elmesélni a részleteket, de döbbenetes élményen mentem keresztül, egyszer biztosan leírom majd.
Az utazást követően egy időre "beköltöztem" az iskola könyvtárába, ahol bebizonyosodott, hogy igazolható, valós információkat kaptam, láttam az utazás során... mind nevek, dátumok, események, és képek terén.
Érdekes módon a visszatérő álom többé már nem jelentkezett.
Sokat jelentett és ezután is hálás leszek azért, hogy e kalandok útján tisztába kerültem énem és életem egyik részével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése